PGD Črnomelj

Bodite dobrodelni

Vsak, ki v Sloveniji plačuje dohodnino, lahko do 0,5 % svoje dohodnine nameni nevladnim organizacijam. Takšna donacija ga nič ne stane, saj gre teh pol odstotka sicer v proračun. Izpolnite obrazec na spodnji povezavi in ga pošljite po pošti.

Izpolnite obrazec

V zadnjem letu so nam pomagali

Zahvalili bi se vsem, ki nam pomagate.

Mizarstvo Jože Sedlar s.p.

Harvey Norman

ESOL

Bar Piccolo

Strojno ključavničarstvo Vrlinič

ViDIT

V črnomaljskem gasilskem domu se je 12.1.2018 zaključil "Občni zbor gasilske mladine PGD Črnomelj". Na občnem zboru so mladi gasilci predstavili svoje delovanje v preteklem letu. Naredili so tudi plan za naprej. Občnega zbora se je udeležila županja, predsednik GZ Črnomelj, predsednik in poveljnik PGD Črnomelj, aktivni gasilci in starši mladih gasilcev. V kulturnem programu sta nastopila Anej Vrbanič, ki je nastopil z diatonično harmonika ter Ana Ladika, ki je zapela. Darjan Grudnik je mladim gasilkam in gasilcem ter vsem, ki mladim gasilcem pomagajo na razne načine podelil priznanja in se jih zahvalil za njihov prispevek.

Po uradnem delu občnega zbora je sledila pogostitev v spodnjih prostorih. Seveda je največ nasmehov na obraze mladih gasilk in gasilcev privabila gasilska torta.
Več slik na radiu Odeon (link)