PGD Črnomelj

Bodite dobrodelni

Vsak, ki v Sloveniji plačuje dohodnino, lahko do 0,5 % svoje dohodnine nameni nevladnim organizacijam. Takšna donacija ga nič ne stane, saj gre teh pol odstotka sicer v proračun. Izpolnite obrazec na spodnji povezavi in ga pošljite po pošti.

Izpolnite obrazec

V zadnjem letu so nam pomagali

Zahvalili bi se vsem, ki nam pomagate.

Bar Piccolo

A-SPRINT d.o.o.

Elektronika Hrovat s.p.

EE SYSTEMS, Tomaž Strmec s.p.

Hutar Trgovina

Peter Šterbenc

Tamburaška skupina Vodomec

Ključavničarstvo Matej Adlešič

ESOL

Strojno ključavničarstvo Vrlinič

Pekarna Lara Lady d.o.o.

ViDIT

13.1.2018 je v gasilskem domu v Črnomlju potekal že 144. občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Črnomelj. Zbor se je pričel z nagovorom, takrat še aktualnega predsednika Josa Asanija in nadaljeval z izvolitvijo delovnega predsedstva ter poročili o delu društva v minulem letu. Po sprejetju le-teh in razrešitvi starega vodstva so potekale volitve za novo vodstveno ekipo. Predsednik PGD Črnomelj je Bojan Klemenčič, poveljnik pa Jože Weiss, ki je to funkcijo opravljal že v preteklem mandatu. Oba sta nato predstavila načrte za delo v tekočem letu.

Zbrano članstvo je po volitvah pozdravila županja Mojca Čemas Stjepanovič, Borut Kolenc v imenu URSZR Novo mesto, predsednik in poveljnik GZ Črnomelj Anton Banovec in Jože Vrščaj, komandir Policijske postaje Črnomelj Boris Korasa, v imenu Zdravstvenega doma Črnomelj je prisotne pozdravila in se jim za sodelovanje zahvalila Antonija Balkovec, seveda pa so dobre želje v imenu svojih društev izrazili tudi predstavniki sosednjih, prijateljskih in pobratenih društev iz Slovenije in Hrvaške.

Sledila je podelitev priznanj gasilcem za dolgoletno delo v društvu ter priznanj ob življenjskem jubileju.

Neuradni del občnega zbora se je nadaljeval v sproščenem vzdušju v hotelu Lahinja, za kar je zaslužen tudi domači muzikant Marjan Metelko.

Več slik na radiu Odeon (link)