PGD Črnomelj

Zadnja intervencija

Nesreče v cestnem prometu 08.07.2020

Ob 0.35 je v ulici Zgornje Gorence v Semiču osebno vozilo zapeljalo s ceste in se prevrnilo. Gasilci PGD Črnomelj smo kraj dogodka razsvetlili in zavarovali, odklopili akumulator in z vpojnim sredstvom posuli razlite tekočine. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Črnomelj so na kraju pregledali eno osebo.

Bodite dobrodelni

Vsak, ki v Sloveniji plačuje dohodnino, lahko do 0,5 % svoje dohodnine nameni nevladnim organizacijam. Takšna donacija ga nič ne stane, saj gre teh pol odstotka sicer v proračun. Izpolnite obrazec na spodnji povezavi in ga pošljite po pošti.

Izpolnite obrazec

V zadnjem letu so nam pomagali

Zahvalili bi se vsem, ki nam pomagate.

ESOL

Strojno ključavničarstvo Vrlinič

ViDIT

Mizarstvo Jože Sedlar s.p.

IMG 3836    IMG 3890    IMG 3864  

V letu 2014 praznujemo člani in simpatizerji našega društva 140. obletnico ustanovitve PGD Črnomelj. Res, da smo v letu 2011 praznovali 130. obletnico. Vendar smo v arhivih našli nove zapise o letnici ustanovitve, ki je zabeležena v letu 1874.

Leto 2014 bomo poskušali prebroditi v malo bolj slavnem vzdušju. Začeli smo ga z 140.rednim občnim zborom, ki ga tradicionalno skličemo prvo soboto po novem letu že 140 let. Za izjemen obisk se zahvaljujemo vsem gostom, ki so prisluhnili našim poročilom v preteklem letu in planom za letos.

Utrinke si lahko ogledate v spletni galeriji...