PGD Črnomelj

Zadnja intervencija

Nesreče ljudi na in v vodi 24.05.2020

Ob 18.43 je ob naselju Vinica, občina Črnomelj, občan padel v reko Kolpo. Gasilci PGD Črnomelj smo s čolnom preiskali reko od jezu na Vinici do naselja Zilje. Pogrešanega nismo našli.

Bodite dobrodelni

Vsak, ki v Sloveniji plačuje dohodnino, lahko do 0,5 % svoje dohodnine nameni nevladnim organizacijam. Takšna donacija ga nič ne stane, saj gre teh pol odstotka sicer v proračun. Izpolnite obrazec na spodnji povezavi in ga pošljite po pošti.

Izpolnite obrazec

V zadnjem letu so nam pomagali

Zahvalili bi se vsem, ki nam pomagate.

Mizarstvo Jože Sedlar s.p.

Harvey Norman

ESOL

Bar Piccolo

Strojno ključavničarstvo Vrlinič

ViDIT

Kot vsi že vemo, je situacija z COVID - 19 pošteno zarezala v naša življenja in marsikatero stvar spremenila in obrnila na glavo.

Počasi so se stvari začele vračati na stare tire, vendar je do tam še dolga pot, ki jo moramo skupaj prehoditi.

Tako so tudi v naših vrstah marsikatere dejavnosti obstale ali odpadle.

Kljub vsemu, pa je lepo in dobro, da v sodobnem svetu, ko nam virtualni svet in tehnologija to omogočajo, poskušamo ohraniti nekatere tradicionalne dogodke.

Med našimi člani je tako prišlo do pobude, da bi letos izvedli Florjanovo mašo malo drugače in sicer z prenosom svete maše na spletu. Tako smo se skupaj z Župnija Črnomelj - Dragatuš in GZČrnomelj dogovorili, da bomo v živo prenašali mašo na našem spletnem FB profilu.

Video povezava:https://www.facebook.com/svetiPeter/videos/656184345174600/

Prenos svete maše bo potekal v ponedeljek 4.5.2020 ob 19:00. Vabimo vas, da si ogledate prenos in tako pripomorete k ohranitvi tradicije.

V upanju, da ste zdravi, in da zdravi tudi ostanete ter v želji po tem da se čim prej spet srečamo v živo, vas lepo pozdravljam z gasilskim pozdravom NA POMOČ!