PGD Črnomelj

Zadnja intervencija

Požari v stanovanjskih stavbah 23.03.2020

Ob 17.27 so na Kolodvorski cesti, občina Črnomelj, v dimniku stanovanjske hiše gorele saje. Gasilci PGD Črnomelj smo nadzorovali izgorevanje saj in s termovizijsko kamero pregledali okolico dimnika.

Bodite dobrodelni

Vsak, ki v Sloveniji plačuje dohodnino, lahko do 0,5 % svoje dohodnine nameni nevladnim organizacijam. Takšna donacija ga nič ne stane, saj gre teh pol odstotka sicer v proračun. Izpolnite obrazec na spodnji povezavi in ga pošljite po pošti.

Izpolnite obrazec

V zadnjem letu so nam pomagali

Zahvalili bi se vsem, ki nam pomagate.

Mizarstvo Jože Sedlar s.p.

Harvey Norman

ESOL

Bar Piccolo

Strojno ključavničarstvo Vrlinič

ViDIT

Po dograditvi garaž in sejne sobe, je prišla na vrsti prenova kletnih prostorov, ki smo jih uporabljali za skupna druženja. Iz prostorov je bilo potrebno pospraviti vso kramo, ki se je nabrala skozi leta, nato je sledilo razbijanje tal in premikanje vodovodnih instalacij ter elektrike, na koncu pa polaganje knaufa ter beljenje. ESOL nam je ugodno priskrbel les za šank, kuhinjo smo nabavili pri trgovini Hutar, štedilnik in pečico pa nam je donirala trgovina Harvey Norman.Veliko smo postorili sami, vendar so nam pomagali tud:

  • Mizarstvo Jože Sedlar
  • Ključavničarstvo Vrlinič
  • Zaključna Mizarska dela Burdoš Andrej Schweiger
  • Slikopleskarstvo Čurk Alojz

Uradna otvoritev kleti je bila na Florjanovem, ko je župan Andrej Kavšek prerezal slavnostni trak, nato pa jo je blagoslovil še župnik. Še enkrat pa bi se zahvalili vsem donatorjem in izvajalcem, ki so nam pomagali.