PGD Črnomelj

Bodite dobrodelni

Vsak, ki v Sloveniji plačuje dohodnino, lahko do 0,5 % svoje dohodnine nameni nevladnim organizacijam. Takšna donacija ga nič ne stane, saj gre teh pol odstotka sicer v proračun. Izpolnite obrazec na spodnji povezavi in ga pošljite po pošti.

Izpolnite obrazec

Zadnja intervencija

Požari v komunalnih in drugih zabojnikih 16.1.2019

Ob 7.18 so na Kolodvorski cesti v Črnomlju gorele smeti v zabojniku za komunalne odpadke. Gasilci PGD Črnomelj smo ogenj pogasili.

V zadnjem letu so nam pomagali

Zahvalili bi se vsem, ki nam pomagate.

Mizarstvo Jože Sedlar s.p.

ESOL

Bar Piccolo

Strojno ključavničarstvo Vrlinič

A-SPRINT d.o.o.

Elektronika Hrovat s.p.

EE SYSTEMS, Tomaž Strmec s.p.

Hutar Trgovina

Peter Šterbenc

Tamburaška skupina Vodomec

Ključavničarstvo Matej Adlešič

Pekarna Lara Lady d.o.o.

ViDIT

V gasilskem domu Črnomelj je 12.1 potekal že 145. občni zbor društva, katerega so se udeležili tudi črnomaljski župan Andrej Kavšek, predsednik Gasilske zveze Črnomelj Boris Kambič, poveljnik Gasilske zveze Črnomelj Jože vrščaj, Janja Brulc z Uprave RS za zaščito in reševanje Novo mesto, komandir PP Črnomelj Boris Korasa, člani pobratenih in prijateljskih ter sosednjih gasilskih društev (Duga Resa, Ogulin, Otočac, Senj, Slunj, Popovača, Žužemberk, Škofja Loka, Zbure, Semič, Metlika) ter člani PGD Črnomelj.

Na dnevnem redu občnega zbora je bilo osem točk, med njimi poročila o delu PGD v minulem letu ter obravnava in sprejem programa za leto 2019.

Med drugim so podelili tudi priznanja za dolgoletno delo v društvu, za dolgoletno delo v operativi, za življenjski jubilej, ravno tako so podelili zahvale za sodelovanje na intervenciji s točo v lanskem juniju (vir: Radio Odeon).