PGD Črnomelj

Bodite dobrodelni

Vsak, ki v Sloveniji plačuje dohodnino, lahko do 0,5 % svoje dohodnine nameni nevladnim organizacijam. Takšna donacija ga nič ne stane, saj gre teh pol odstotka sicer v proračun. Izpolnite obrazec na spodnji povezavi in ga pošljite po pošti.

Izpolnite obrazec

Zadnja intervencija

Nesreče pri športnih, rekreativnih in adrenalinskih aktivnostih 15.7.2018

Ob 14.23 je pri naselju Kot pri Damlju v občini Črnomelj kolesarka padla po brežini v reko Kolpo in se poškodovala. Na kraju so jo oskrbeli reševalci nujne medicinske pomoči ZD Črnomelj in jo odpeljali na zdravljenje. Gasilci PGD Črnomelj in Sinji Vrh smo poškodovanko imobilizirali in jo prenesli do reševalnega vozila.

V zadnjem letu so nam pomagali

Zahvalili bi se vsem, ki nam pomagate. Zaradi povečanega števila donacij po neurju s točo ne moremo vseh napisati, smo vam pa vseeno zelo hvaležni.

Bar Piccolo

A-SPRINT d.o.o.

Elektronika Hrovat s.p.

EE SYSTEMS, Tomaž Strmec s.p.

Hutar Trgovina

Peter Šterbenc

Tamburaška skupina Vodomec

Ključavničarstvo Matej Adlešič

ESOL

Strojno ključavničarstvo Vrlinič

Fix3D

ViDIT

Ta del dohodnine bi sicer pustili v državnem proračunu, zato je donacija za vas brezplačna. Z donacijo pa boste omogočili, da bomo nevladne organizacije prispevale h kakovosti bivanja v naši družbi. Glede na število akcij, ki jih imamo v PGD Črnomelj, na ažurnost in pripravljenost pomagati soobčanom, na številna izobraževanja, vaje in načrtno delo z mladimi predlagamo, da del dohodnine namenite Prostovoljnemu gasilskemu društvu Črnomelj.