PGD Črnomelj

Zadnja intervencija

Nesreče ljudi na in v vodi 21.5.2018

Ob 4.37 smo v reki Kolpi pri železniškem mostu pri Rosalnicah, občina Metlika, gasilci PGD Črnomelj s čolnom iskali pogrešano osebo. Osebo smo našli utopljeno na globini okoli 3,5 metra, jo izvlekli iz vode, s čolnom prepeljali do brežine in jo predali policistom.

Bodite dobrodelni

Vsak, ki v Sloveniji plačuje dohodnino, lahko do 0,5 % svoje dohodnine nameni nevladnim organizacijam. Takšna donacija ga nič ne stane, saj gre teh pol odstotka sicer v proračun. Izpolnite obrazec na spodnji povezavi in ga pošljite po pošti.

Izpolnite obrazec

V zadnjem letu so nam pomagali

Ob 20.15 je v ulici Na bregu v Črnomlju meteorna voda zalila kletne prostore stanovanjskega objekta. Gasilci PGD Črnomelj smo iz prostorov izčrpali vodo in jih očistili.

Ob 20.33 je v ulici Kočevje v Črnomlju meteorna voda zalila avtomehanično delavnico. Gasilci PGD Črnomelj smo iz prostora izčrpali 30 kubičnih metrov vode in ga očistili.

Ob 20.34 je v Trubarjevi ulici v Črnomlju meteorna voda zalila kletne prostore stanovanjskega objekta. Gasilci PGD Črnomelj smo iz prostorov izčrpali vodo in jih očistili.