PGD Črnomelj

Zadnja intervencija

Požari v kompleksnih industrijskih objektih 23.08.19

Ob 14.20 je v Ulici heroja Starihe v Črnomlju, občina Črnomelj, prišlo do zadimljenja proizvodnih prostorov v podjetju Akrapovič. Vzrok dima je bila povišana temperatura ene od peči za obdelavo karbona. Gasilci PGD Črnomelj smo s termovizijsko kamero pregledali okolico peči, spremljali padanje temperature in prezračili prostore proizvodnje. Požara ni bilo.

Bodite dobrodelni

Vsak, ki v Sloveniji plačuje dohodnino, lahko do 0,5 % svoje dohodnine nameni nevladnim organizacijam. Takšna donacija ga nič ne stane, saj gre teh pol odstotka sicer v proračun. Izpolnite obrazec na spodnji povezavi in ga pošljite po pošti.

Izpolnite obrazec

V zadnjem letu so nam pomagali

Zahvalili bi se vsem, ki nam pomagate.

Mizarstvo Jože Sedlar s.p.

Harvey Norman

Noktus

ESOL

Bar Piccolo

Strojno ključavničarstvo Vrlinič

A-SPRINT

Elektronika Hrovat

EE SYSTEMS, Tomaž Strmec

Hutar Trgovina

Peter Šterbenc

Tamburaška skupina Vodomec

Ključavničarstvo Matej Adlešič

Pekarna Lara Lady

ViDIT

Tamburaška skupina Vodomec in Bar Piccolo so v soboto 17. februarja združili skupne moči in organizirali dobrodelni koncert, v korist podmladka prostovoljnega gasilskega društva Črnomelj. Zbrana sredstva v višini 800€, se bodo namenila za nakup prepotrebnih delovnih oblek za naše mlade gasilske upe. V imenu mladinske komisije PGD Črnomelj in naših mladih članov se iskreno zahvaljujem vsem, ki ste kakorkoli pomagali pri organizaciji dogodka. Iskreno hvala vsem pri zbiranju donacij.

Matej Mežnar, predsednik mladinske komisije PGD Črnomelj


Če želite tudi Vi donirati, stopite v kontakt z nami (Povezava).