PGD Črnomelj

Zadnja intervencija

Nesreče v cestnem prometu 22.05.19

Ob 19.53 sta na cesti v kraju Črmošnjice, občina Semič, trčili osebni vozili. Gasilci PGD Črnomelj in Črmošnjice sno zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu, pomagali reševalcem pri oskrbi ponesrečencev in posuli razlite motorne tekočine. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Črnomelj so na kraju oskrbeli dve poškodovani osebi in ju odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Na kraju je bil tudi dežurni delavec cestnega podjetja, ki je očistil cestišče.

Bodite dobrodelni

Vsak, ki v Sloveniji plačuje dohodnino, lahko do 0,5 % svoje dohodnine nameni nevladnim organizacijam. Takšna donacija ga nič ne stane, saj gre teh pol odstotka sicer v proračun. Izpolnite obrazec na spodnji povezavi in ga pošljite po pošti.

Izpolnite obrazec

V zadnjem letu so nam pomagali

Zahvalili bi se vsem, ki nam pomagate.

Mizarstvo Jože Sedlar s.p.

Harvey Norman

Noktus

ESOL

Bar Piccolo

Strojno ključavničarstvo Vrlinič

A-SPRINT

Elektronika Hrovat

EE SYSTEMS, Tomaž Strmec

Hutar Trgovina

Peter Šterbenc

Tamburaška skupina Vodomec

Ključavničarstvo Matej Adlešič

Pekarna Lara Lady

ViDIT

Tamburaška skupina Vodomec in Bar Piccolo so v soboto 17. februarja združili skupne moči in organizirali dobrodelni koncert, v korist podmladka prostovoljnega gasilskega društva Črnomelj. Zbrana sredstva v višini 800€, se bodo namenila za nakup prepotrebnih delovnih oblek za naše mlade gasilske upe. V imenu mladinske komisije PGD Črnomelj in naših mladih članov se iskreno zahvaljujem vsem, ki ste kakorkoli pomagali pri organizaciji dogodka. Iskreno hvala vsem pri zbiranju donacij.

Matej Mežnar, predsednik mladinske komisije PGD Črnomelj


Če želite tudi Vi donirati, stopite v kontakt z nami (Povezava).